Kalendari i takimeve dhe i seancave

Dëgjim publik

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal

E Mërkure, 04.04.2018 13:00 në sallën N 10

Rendi i ditës:


Projektligji nr.06/L-034 për Mbrojtjen e Konsumatorit

 

Transkripti