Kalendari i takimeve dhe i seancave

Dëgjim publik

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

E Marte, 03.04.2018 11:00 në sallën N 10

Rendi i ditës :


1. Dëgjim publik lidhur me Projektligjin nr.06/L-049 për Inovacion Shkencor dhe Transfer të Dijes dhe Teknologjisë.