Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor

E Mërkure, 28.03.2018 13:00 në sallën N204

Rendi i ditës:

1. Shqyrtimi i çështjes së kualitetit të mishit dhe prodhimeve nga ai, i ftuar kryeshefi i AUV,

 

Procesverbali