Kalendari i takimeve dhe i seancave

Takim i tretë koordinues i komisioneve parlamentare mbi rolin mbikëqyrës të dialogut Kosovë-Serbi

Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

E Hënë, 19.03.2018 14:00 në sallën C 203

Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike në bashkëpunim me Institutin Demokratik të Kosovës (KDI), do të mbajë takimin koordinues të radhës të kryetarëve të komisioneve parlamentare, të Kuvendit të Kosovës.


Tema: Takim i tretë koordinues i komisioneve parlamentare mbi rolin mbikëqyrës të dialogut Kosovë-Serbi