Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Premte, 09.03.2018 10:00 në sallën N 303

Rendi i ditës:

1. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e kaluara,
2. Organizimi i konferencës rajonale mbi pozitën e femrës në shoqëri,
3. Të ndryshme.

 

Procesverbali