Kalendari i takimeve dhe i seancave

Dëgjim publik

Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

E Mërkure, 07.02.2018 13:00

Sirius Hotel Prishtinë

RENDI I DITËS

Dëgjim publik për projektligjin për Ndërmarrjet Sociale