Kalendari i takimeve dhe i seancave

Seancë Plenare

E Premte, 22.12.2017 13:30

Rendi i ditës

1. Adresimi i Presidentit të Republikës së Kosovës, Shkëlqesia e Tij, z. Hashim Thaçi, deputetëve të Kuvendit të Republikës të Kosovës

Transkripti