Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Mërkure, 15.11.2017 10:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:

1. Shqyrtimi i Peticioneve, të ftuar: Drejtori për Shërbime Publike, Komuna Podujevë, dhe Përfaqësues të banorëve nga fshati Orllan, Komuna Podujevë,
2. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Institucionit të Avokatit të Popullit për vitin 2016,
3. Takim i anëtarëve të Komisionit Funksional me përfaqësues të Organizatës - Grupi për Studime Juridike dhe Politike,
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali