Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal

E Marte, 14.11.2017 11:00 në sallën S-I

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 2 dhe 7.11.2017;
3. Raportim i ministrit së Zhvillimi ekomomik z.Valdrin Lluka, lidhur me prioritetet e ministrisë;
4. Shqyrtimi i Strategjisë së Energjisë të Republikës së Kosovës 2017-2026;
5. Te ndryshme;