Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës

E Marte, 07.11.2017 10:00 në sallën N 303

Rendi i ditës:

Takimi i Komisionit me përfaqësuesit e Qendrës së Gjenevës pë Siguri, Zhvillim dhe Sundimin e Ligjit.

 

Procesverbali