Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

E Marte, 07.11.2017 11:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 24.10.2017;
3. Diskutim lidhur me programin legjislativ dhe prioritetet e Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, i ftuar z.Shyqiri Bytyqi, ministër i MASHT;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali