Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

E Marte, 24.10.2017 13:00 në sallën N 302

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur më 16 tetor 2017;
3. Diskutim lidhur me formimin e grupeve të miqësisë;
4. Diskutim lidhur me agjendën e takimeve të komisionit me ministrat përkatës;
5. Formimi i grupit punues për hartimin e Planit për zhvillimin e diplomacisë parlamentare;
6. Të ndryshme.

 

Procesverbali