Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike

E Enjte, 12.10.2017 10:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:


1. Konstituimi i Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike.

 

Procesverbali