Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Buxhet dhe Financa

E Marte, 10.10.2017 12:00 në sallën C 203

Rendi i ditës:

1. Konstituimi i Komisionit.

Procesverbali