Kalendari i takimeve dhe i seancave

Seancë e jashtëzakonshme

E Hënë, 30.11.-0001 00:00

R e n d i  i  d i t ë s


1. Debat parlamentar lidhur me Parimet programore të Qeverisë së Republikës së Kosovës, 2017-2021.