Kalendari i takimeve dhe i seancave

Seancë Plenare

E Mërkure, 10.05.2017 10:00

Rendi i ditës


1. Shqyrtimi i Mocionit të mosbesimit ndaj Qeverisë së Republikës së Kosovës, të propozuar nga grupet parlamentare: Nisma për Kosovën, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës dhe Lëvizja "Vetëvendosje", mbështetur nga 42 deputetë

ProcesverbaliTranskripti

Votimi elektronik

pika 1