Kalendari i takimeve dhe i seancave

Vazhdim i mbledhjes së komisionit

Komisioni për të Drejtat Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Mërkure, 26.04.2017 11:00 në sallën N 303