Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjensionit Kosovar për Intelegjencë

E Marte, 18.04.2017 09:00 në sallën N204

R e n d i  i  d i t ë s:


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Raportim i Drejtorit të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, z.Driton Gashi
3. Të ndryshme.