Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini dhe Sport

E Marte, 18.04.2017 10:00 në sallën S-II

Rendi i ditës :

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur me 4.4.2017;
3. Diskutim lidhur me Statutet e Universiteteve Publike në Kosovë;
4. Të ndryshme.