Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

E Hënë, 03.04.2017 10:00 në sallën S-II

R E N D I I D I T Ë S


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Raportimi i ministrit të Punëve të Jashtme, Enver Hoxhaj dhe ministrit për Mjedis dhe Planifikim Hapësinor, Ferat Shala
3. Të tjera.

(Mediat mund të marrin pamje në fillim të mbledhjes, ndërsa pas përfundimit të saj, do të ketë deklaratë për media)