Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

E Marte, 21.03.2017 11:00 në sallën N 302

RENDI I DITËS

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Zbatimi i Ligjit për shëndetësi në sistemin parësor shëndetësor
3. Të ndryshme.