Kalendari i takimeve dhe i seancave

Dëgjim publik

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikqyrjen e Agjencisë kundër Korrupcionit

E Hënë, 20.03.2017 11:00 në sallën S-I

Rendi i ditës:

Dëgjim publik për Projekt- Kodin Nr.05/L-146 e Drejtësisë për të Mitur

 

Transkripti