Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri

E Marte, 21.03.2017 11:00 në sallën S-I

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 7.3.2017;
3. Raporti ne lidhje me zbatimin e kontrates koncesionare të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës "Adem Jashari";
4. Shqyrtimi i Raportit me amendamente për Projektligjin nr.05/L-132 për Automjete;
5. Të ndryshme;

 

Procesverbali