Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Mjedis e Planifikim Hapësinor

E Marte, 14.03.2017 11:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 13.2.2017,
3. Shqyrtimi përfundimtar i raportit me rekomandime i projektligjit për mbrojtjen nga zhurma,
4. Shqyrtimi në parim i projektligjit për mbrojtje nga rrezatimi dhe siguri bërthamore,
5. Shqyrtimi në parim i projektligjit për kompleksin memorial "Adem Jashari" në Prekaz,
6. Te ndryshme ;

 

Procesverbali