Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini dhe Sport

E Mërkure, 22.02.2017 10:00 në sallën N204

Rendi i ditës :

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Raportim i Ministrit lidhur me gjendjen në Arsimin e Lartë;
3. Të ndryshme.

 

Procesverbali