Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini dhe Sport

E Hënë, 20.02.2017 10:00 në sallën N 302

Rendi i ditës :

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur me 13.2.2017;
3. Diskutim lidhur me gjendjen në Arsimin e Lartë;
4. Të ndryshme.

 

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com