Lajmet e fundit

Kuvendi mbajti seancën plenare të radhës

e enjte, 04.06.2020

U formua Komisioni hetimor parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit “COVID-19” nga ana e Qeverisë së Kosovës

LEXO LAJMIN E PLOTË

Nga punimet e seancës së jashtëzakonshme të Kuvendit

e mërkurë, 03.06.2020

Me 61 vota për, u zgjodh Qeveria e re e Republikës së Kosovës, me kryeministër Avdullah Hotin

LEXO LAJMIN E PLOTË

Fjalimi i kryetares së Kuvendit, dr. Vjosa Osmani, në seancën për Mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë së Republikës së Kosovës

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!