Lajmet e fundit

Nga mbledhja e Komisionit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

e premte, 28.02.2020

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, dr. Vjosa Osmani u takua me zëvendëspresidentin e Parlamentit Evropian Rainer Wieland

e enjte, 27.02.2020

Osmani: Projektet me të cilat shkëmbehet dija e ndihmojnë Kosovën

LEXO LAJMIN E PLOTË

Kryetari i Dhomës së Ulët të Parlamentit të Austrisë dhe kryetari i Parlamentit të Suedisë urojnë kryeparlamentaren dr. Vjosa Osmani

e enjte, 27.02.2020

Fjalimi i Kryetares së Kuvendit, Vjosa Osmani, në ceremoninë në Kazermën “Adem Jashari”

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!