Lajmet e fundit

Nënkryetarët e Kuvendit, Nagavci, Krasniqi e Damka, marrin pjesë në Sesionin e Parë të AP të Këshillit të Evropës

e martë, 28.01.2020

Kryeparlamentari Konjufca në Bruksel, merr pjesë në Samitin për Ballkanin Perëndimor

e hënë, 27.01.2020

Kryeparlamentari Konjufca ngushëllon homologun e tij turk, Mustafa Şentop

e hënë, 27.01.2020

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!