Lajmet e fundit

Aktivitetet e sotme në Kuvendin e Kosovës, në nderim të figurës së veprimtarit të shquar, Adem Demaçi

E Premte, 27.07.2018
11:00 Seancë komemorative e Kuvendit

Vendi: Salla e mbledhjeve plenare12:00 - 20:00 Homazhet e qytetarëve pranë arkivolit të Adem Demaçit

Vendi: Holli i Kuvendit


Luten te gjithë gazetarët, fotoreporterët dhe kameramanët e redaksive të akredituar në Kuvendin e Kosovës, që me rastin e përcjelljes së takimeve dhe ngjarjeve të tjera, për të cilat ftohen të raportojnë, të vijnë 15 minuta para se të fillojnë takimet.

 

 

Aktivitetet e sotme në Kuvendin e Kosovës, në nderim të figurës së veprimtarit të shquar, Adem Demaçi