Lajmet e fundit

“Ditët e Kuvendit 2018”: Mitrovica, nikoqiri i radhës i ligjvënësve

E Premte, 13.07.2018
Ka vazhduar në Mitrovicë turi i takimeve të deputetëve të Kuvendit me qytetarë.

Në kuadër të aktivitetit "Ditët e Kuvendit 2018", deputetët Arban Abrashi, Bekim Haxhiu, Xhelal Sfeçla, Muharrem Nitaj dhe Milaim Zeka, kanë bashkëbiseduar me mitrovicas lidhur me preokupimet, problmet dhe sfidat e këtyre të fundit.

Dhjetëra qytetarë të Mitrovicës, në Qendrën e Kulturës së qytetit, kanë adresuar pyetje të shumta për ligjvënësit, duke filluar nga problemi i veriut të Mitrovicës, e deri te shtesat e fëmijve.

Ndër shqetësimet kryesore të mitrovicasve ishin ato lidhur me pronat në veri, fondet për këtë pjesë të Kosovës, si dhe për "Trepçën" dhe statusin e minatorëve të saj të para viteve ‘90-të.

Në këto dhe shqetësime të tjera, deputetët e Kuvendit kanë dhënë përgjigje, duke u angazhuar për adresimin e tyre në organet e gjegjëse.

 

“Ditët e Kuvendit 2018”: Mitrovica, nikoqiri i radhës i ligjvënësve“Ditët e Kuvendit 2018”: Mitrovica, nikoqiri i radhës i ligjvënësve“Ditët e Kuvendit 2018”: Mitrovica, nikoqiri i radhës i ligjvënësve“Ditët e Kuvendit 2018”: Mitrovica, nikoqiri i radhës i ligjvënësve