Lajmet e fundit

Seancë e re plenare

E Enjte, 12.07.2018
Pas përfundimit të pikave nga vazhdimi i seancës, Kuvendi, pasdite ka hyrë në seancë të re.

Seanca filloi me deklarime jashtë rendit të ditës, ndërsa në pyetjet e deputetëve u përgjigjën ministrat: Skender Reçica, ministër i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Bejtush Gashi, ministër i Punëve të Brendshme dhe Bedri Hamza, ministër i Financave.

Seanca u ndërpre në mungesë të kuorumit, për të vazhduar nesër në orën 10:00.

Seancë e re plenareSeancë e re plenare