Lajmet e fundit

Nga mbledhja e Komisionit hetimor në lidhje me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq

E Mërkure, 04.07.2018
Komisioni hetimor parlamentar në lidhje me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq më datë 29 mars 2018, ka mbajtur sot mbledhjen e parë, të drejtuar nga Xhelal Sfeçla, kryesues.

Në mbledhje u diskutua për formën dhe modalitetet e ushtrimit të fushëveprimit të këtij komisioni.

 

Nga mbledhja e Komisionit hetimor në lidhje me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq