Lajmet e fundit

Nga mbledhja e Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

E Mërkure, 04.07.2018
Në mbledhjen e sotme Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale shqyrtoi amandamentet e dy projektligjeve; Projektligjit për gjak dhe përbërësit e gjakut dhe Projektligjit për ndërmarrjet sociale. Pas shqyrtimit komisioni i miratoi për tu proceduar më tej.

Nga mbledhja e Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale