Lajmet e fundit

Nga mbledhja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Marte, 27.02.2018
Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione, në mbledhjen e sotme të kryesuar nga Duda Balje, kryetare, ku përveç anëtarëve të Komisionit morën pjesë edhe përfaqësuesit e EURS-it dhe KDI-së, shqyrtoi dy peticione, të cilat me përfundime ia dërgoi Kryesisë së Kuvendit të Republikës së Kosovës.

Nga mbledhja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione