Lajmet e fundit

Agjenda e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, për ditën e mërkurë, 14 shkurt 2018

E Marte, 13.02.2018
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, pret në takim z. Chris Danielson, drejtor i përgjithshëm për zgjerim, dhe Thomas Mayr Harting, drejtor i përgjithshëm i shërbimit evropian për veprim të jashtëm.

Vendi: Kabineti i kryeparlamentarit

Koha: 16:00

Mediat mund të marrin pamje në fillim të takimit. ​

Agjenda e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, për ditën e mërkurë, 14 shkurt 2018