Lajmet e fundit

Nga mbledhja e Komisionit për Legjislacion...

E Marte, 10.10.2017
Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit, kryesuar nga kryetarja e Komisionit, Albulena Haxhiu, mbajti sot mbledhjen konstituive.

Me këtë rast, anëtarë të Komisionit folën për rëndësinë e një bashkëpunimi, uniteti dhe profesionalizimi rreth vendimeve të Komisionit, ndërkaq, në vijim diskutuan edhe lidhur me aktivitetet e Komisionit.

Veç tjerash, u përmend edhe angazhimi që duhet shtuar në hartimin e Rregullores së Kuvendit.

Nga mbledhja e Komisionit për Legjislacion...