Lajmet e fundit

Agjenda e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, për ditën e enjte, 14 shtator 2017

E Mërkure, 13.09.2017
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, pret në takim drejtoreshën për Ballkanin Perëndimor dhe Turqinë në EEAS, Angelina Eichhorst.

Vendi: Kabineti i kryeparlamentarit

Koha: 10:00

Jeni të mirëseardhur!

Agjenda e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, për ditën e enjte, 14 shtator 2017