Lajmet e fundit

Agjenda e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, për ditën e mërkurë, 19 prill 2017

E Marte, 18.04.2017
Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli, merr pjesë në hapjen e Panairit të përgjithshëm dhe ndërkombëtar "Prishtina 2017".

Vendi: Qendra e panaireve, Shkabaj

Koha: 11:00

Mirëpresim ekipet tuaja.

 

 

Agjenda e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, për ditën e mërkurë, 19 prill 2017