Lajmet e fundit

Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, për ditën e hënë, 27 maj 2019

E Hënë, 27.05.2019
Kryeparlamentari Kadri Veseli pret në takim nënkryetarin e Këshillit të Atlantikut, Damon Wilson.


Vendi: Kabineti i Kryeparlamentarit


Koha: 09:35


2. Kryeparlamentari Kadri Veseli pret në takim ndihmës sekretarin gjeneral të OKB-së për Evropë, Azinë Qendrore dhe SHBA, Miroslav Jenca.


Vendi: Kabineti i Kryeparlamentarit


Koha: 10:15


3. Kryeparlamentari Kadri Veseli, bashkë​ me ministrin e Shëndetësisë, Uran Ismaili, merr pjesë në ceremoninë e nënshkrimit për herë të parë në Kosovë, të Udhëzimin Administrativ për rregullimin dhe unifikimin e çmimit të barnave në nivel vendi.


Vendi: Hotel Sirius


Koha: 11:00


Jeni të mirëseardhur!