Lajmet e fundit

Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës për ditën e shtune, 23 mars 2019

E Premte, 22.03.2019
Kryeparlamentari Kadri Veseli merr pjesë në shënimin e 30 vjetorit të demostratave të 23 marsit 1989 me nismëtare gratë dhe vajzat e Balajve.

Vendi: Teatri "Adriana" - Ferizaj

Koha: 11:00

Jeni të mirëseardhur!

 

Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës për ditën e shtune, 23 mars 2019