Lajmet e fundit

Nga mbledhja e Komisionit për Legjislacion...

E Mërkure, 06.03.2019
Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit, mbajti sot mbledhjen e radhës, të cilën e drejtoi zv/kryetari i parë, Hajdar Beqa.
Në këtë mbledhje, komisioni shqyrtoi dhe përkrahu raportin me amendamente në Projektligjin nr. 06/L-145 për detyrat, përgjegjësitë dhe kompetencat e Delegacionit shtetëror të Republikës së Kosovës në procesin e dialogut me Republikën e Serbisë.

Nga mbledhja e Komisionit për Legjislacion...