Lajmet e fundit

Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës për ditën e diel, 17 shkurt 2019

E Shtune, 16.02.2019
Kryeparlamentari Kadri Veseli, i shoqëruar nga ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, përuron Palestrën e Sporteve në Shtime.

Vendi: Shtime

Koha: 15:00

Jeni të mirëseardhur!​

Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës për ditën e diel, 17 shkurt 2019