Lajmet e fundit

Në prag të 11-vjetorit të shpalljes së pavarësisë, qindra fëmijë vizituan Kuvendin

E Premte, 15.02.2019
Qindra fëmijë të moshave të ndryshme nga e gjithë Kosova, dje dhe sot e kanë vizituar Kuvendin e Republikës së Kosovës, në prag të përvjetorit të 11-të të pavarësisë.

Fëmijët janë njoftuar me ambientet e Kuvendit, historikun dhe me punën që bëhet në këtë institucion.

Gjatë vizitave, fëmijët janë pritur edhe nga kryeparlamentari Kadri Veseli dhe deputetë të të tjerë të Kuvendit.

 

Në prag të 11-vjetorit të shpalljes së pavarësisë, qindra fëmijë vizituan KuvendinNë prag të 11-vjetorit të shpalljes së pavarësisë, qindra fëmijë vizituan KuvendinNë prag të 11-vjetorit të shpalljes së pavarësisë, qindra fëmijë vizituan KuvendinNë prag të 11-vjetorit të shpalljes së pavarësisë, qindra fëmijë vizituan KuvendinNë prag të 11-vjetorit të shpalljes së pavarësisë, qindra fëmijë vizituan KuvendinNë prag të 11-vjetorit të shpalljes së pavarësisë, qindra fëmijë vizituan KuvendinNë prag të 11-vjetorit të shpalljes së pavarësisë, qindra fëmijë vizituan KuvendinNë prag të 11-vjetorit të shpalljes së pavarësisë, qindra fëmijë vizituan KuvendinNë prag të 11-vjetorit të shpalljes së pavarësisë, qindra fëmijë vizituan KuvendinNë prag të 11-vjetorit të shpalljes së pavarësisë, qindra fëmijë vizituan Kuvendin