Lajmet e fundit

Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës për ditën e premte, 15 shkurt 2019

E Enjte, 14.02.2019
1. Kryeparlamentari Kadri Veseli pret në takim bashkëkryesuesit e delegacionit shtetëror për dialog, Fatmir Limajn dhe Shpend Ahmetin.

Vendi: Kabineti i Kryeparlamentarit

Koha: 10:00

2. Kryeparlamentari Kadri Veseli merr pjesë në shënimin e 49-vjetorit të themelimit të Universitetit të Prishtinës.

Vendi: Amfitetari i Bibliotekës Qendrore Universitare - Fakulteti Filologjik

Koha: 12:00

3. Kryeparlamentari Kadri Veseli merr pjesë në hapjen e ekspozitës "Të jetosh me kujtimet e të pagjeturve".

Vendi: Holli i Kuvendit të Kosovës

Koha: 18:00

4. Kryeparlamentari Kadri Veseli viziton klubin e basketbollit Prishtina me rastin e kualifikimit historik në garat përfundimtare të FIBA-s.

Vendi: Klubi i basketbollit Prishtina në Pallatin e Rinisë, Prishtinë.

Koha: 19:00

Jeni të mirëseardhur!