Lajmet e fundit

Mbledhja e Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

E Mërkure, 13.02.2019
Në mbledhjen e sotme, Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale shqyrtoi dhe miratoi në parim Projektligjin të punës. Lidhur me takimin me përfaqësues të Inspektoratit Shëndetësorë, anëtarët e komisionit pasi dëgjuan ankesat e tyre i sqaruan se shumë nga problemet e tyre komisioni i ka trajtuar më parë, si inspektoriate në përgjithësi dhe mund të trajtojë në të ardhmen ato probleme të cilat i vlerësojmë si të domosdoshme.

 

 

Mbledhja e Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale