Lajmet e fundit

Mbledhja e Komisionit për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

E Marte, 12.02.2019
Në mbledhjen e sotme, Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike shqyrtoi Projektligjin për Diasporën. Pas diskutimeve komisioni e miratoi në parim për të vijuar procedurat më tej.

Mbledhja e Komisionit për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike