Lajmet e fundit

E Enjte, 23.05.2019

 • Veseli: Kriminelët dhe ata që fshehën krimin, duhet të përgjigjen para drejtësisë

  lexo më shumë

 • Deputetët Blerta Deliu-Kodra, Armend Zemaj e Slobodan Petroviq, po qëndrojnë për vizitë në Francë

  lexo më shumë

 • Nga mbledhja e Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

  lexo më shumë

 • Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të FSK-së, vizitoi Ministrinë e Mbrojtjes

  lexo më shumë

 • Njoftim për Konferencë për media

  lexo më shumë