Lajmet e fundit

E Mërkure, 22.05.2019

 • Veseli: Kosova duhet të veprojë konkretisht për të kërkuar drejtësi për gjenocidin serb

  lexo më shumë

 • Deputetët diskutojnë me qytetarë të Lipjanit

  lexo më shumë

 • Dëgjim Publik i Komisionit për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

  lexo më shumë

 • Sot shënohet 20-vjetori i masakrës së Dubravës

  lexo më shumë