Lajmet e fundit

E Mërkure, 08.05.2019

  • Qytetarët e Dragashit, diskutim me ligjvënësit

    lexo më shumë

  • Komisioni për Integrime Evropiane dhe Forumi për Transparencë Parlamentare, mbajtën një takim lidhur me Komunikimin në Procesin e Integrimit Evropian në Kosovë

    lexo më shumë

  • Nga vizita e anëtarëve të Komisionit për Legjislacion… në Korporatën Energjetike të Kosovës

    lexo më shumë